zugraveli

ZUGRAVELI

Ca parte a serviciilor STRUCKTOR de amenajari interioare punem la dispozitia clientilor nostri, persoane fizice sau juridice, serviciile de vopsire / zugraveala realizate de profesionisti ai echipelor noastre din Bucuresti si Ilfov.
Desi este de multe ori prezentata ca o joaca de copii in reclamele TV la vopseluri lavabile, zugravirea peretilor necesita intotdeauna abilitatile si experienta profesionistilor. Doar asa puteti avea pereti impecabili.
Pentru un zugrav profesionist aceasta operatiune, zugravirea peretilor, inseamna :
1. Cunoasterea foarte buna a suprafetelor
2. Cunoasterea materialelor si a timpilor de uscare
3. Stapanirea unei indemanari specifice care sa asigure o acoperire perfecta / uniforma.
zugrav in bucuresti Apeland la serviciile STRUCKTOR cand ai nevoie de zugravi profesionisti beneficiezi de : - Profesionalism
- Promtitudine
- Rapididate in execute
- Comunicare rapida si eficienta
- Optimizare a costurilor si a timpilor de executie.
IMAGINI ZUGRAVELI
  • ZUGRAVELI 1
  • ZUGRAVELI 2
  • ZUGRAVELI 3
STRUCKTOR AMENAJARI INTERIOARE BUCURESTI

ACOPERIM :

Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Ilfov

ZUGRAV BUCURESTI Pentru ca o locuinta sa fie ideala si sa va simtiti bine acolo, mobila, decorul si zugraveala trebuie sa fie pe gustul dumneavoastra si sa se imbine armonios fiecare cu fiecare.
Reparatii ale tavanului si a peretilor in urma in urma inundatilor. In acest caz in fuctie de gravitatea inundatiei este posibil sa fie necesara reparatia zugravelii in adancime (pana la zidarie cu refacerea gletului) sau la suprafata cu tratarea zonei impotriva petelor si zgravire.
In orice caz va trebui sa luati in consideratie ca reparatia petelor de inndatie nu pot fi reparate decat dup ace zona este uscata bine.
Improspatarea zugavelii este foarte utila in spatiile de birouri cu trafic intens atunci cand se doreste mentinerea aspectului zugravelii in zonele de contact cu scaunele sau sub birouri. Refacerea zugravelii in apartamenele inchiriate este utila pentru proprietarii ce doresc sa imbunatateasca aspectul apartamentului inainte de inchiriere.

MULTUMIM FURNIZORILOR NOSTRI :

 • DeWalt
  makita
  baumit
  isover
  rigips
 • STABILA
  Benjamin Moore
  Stanley
  DeWalt
  makita
ESTI SATUL DE MESERIASI ?
PENTRU PROFESIONISTI SUNA LA STRUCKTOR

STRUCKTOR ROMANIA 2009 - Toate Drepturile Rezervate.