tencuiala mecanizata

TENCUIALA MECANIZATA

La tencuiela mecanizata putem folosi doua tipuri de materiale:
- materiale de tencuit pe baza de ipsos si
- materiale de tencuit pe baza de var ciment.
Materialul se aplica cu ajutorul unei masini de tencuit, astfel se mareste randamentul considerabil.
Executam urmatoarele tencuieli mecanizate:

1. TENCUIELI MECANIZATE PE BAZA DE IPSOS

tencuiala mecanizata ipsos Executarea tencuielilor mecanizate pe baza de ipsos se realizeaza cu materiale preambalate ce au in compozitia lor ipsosul. Aceste tencuieli se aplica numai la interior si au proprietatea de a regla umiditatea camerei. Sunt tencuieli cu un grad ridicat de finisare de calitate si de aceea nu mai necesita alt strat de glet.Suprafata pe care trebuie aplicata trebuie sa fie pregatita, sa nu fie sarme de la cofraje, pentru a evita aparitia ruginii in tencuiala, deoarece mortarul este coroziv.

2. TENCUIELI MECANIZATE PE BAZA DE CIMENT

tencuiala mecanizata ciment Tencuiala mecanizata pe baza de ciment se aplica cu materiale preambalate si au in compozitia lor ciment, var si diversi lianti.Se aplica atat la interior, in bai si bucatarii cat si la exterior. Aceste tencuieli necesita doua straturi de glet pentru a obtine finisaje perfecte. Si in cazul acestor tencuieli suprafata de aplicare trebuie sa fie pregatita.
Aplicarea mecanizata a tencuielilor pe baza de mortare traditionale se realizeaza cu utilaje speciale.

Aceste tencuieli au in compozitia lor nisip si ciment si reprezinta un mortar de incarcatura, de aceea finisajele ulterioare sunt mai costisitoare. Se pot aplica atat pentru tencuiala la interior cat si tencuiala la exterior. Tencuielile cu mortare clasice necesita tinci si doua straturi de glet de finisare, pentru obtinerea calitatii dorite. Daca aceste tencuieli sunt mai ieftine in privinta mortarului de aplicare, ele sunt mai scumpe in privinta finisajelor, unde gletul si manopera adauga costuri suplimentare. In toate cazurile, indiferent de mortarul aplicat este foarte important respectarea retetei producatorului si malaxarea la debit constant a mortarelor.
STRUCKTOR AMENAJARI INTERIOARE BUCURESTI

ACOPERIM :

Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Ilfov

Tencuieli Mecanizate Bucuresti - Servicii Oferite
SERVICII TENCUIALA MECANIZATA: Modul de aplicare
Se ponteaza suprafata de tencuit (pereti, uşi, ferestre) cu coltari zincati de inalta calitate; se amorseaza suprafetele de beton cu betoncontact; se aplica o plasa din fibra de sticla la intalnirea dintre beton şi caramida pentu evitarea fisurilor; se aplica materialul cu ajutorul masinii de tencuit. Suprafata se va nivela cu dreptarul tip H, iar dupa indreptare se va rectifica planeitatea suprafetei tencuielii cu un dreptar trapezoidal.

Avantajele Tencuielii mecanizate
Tencuiala mecanizata creste gradul de eficienţa, aplicarea este mai usoara, se economiseşte timp iar produsul este bine omogenizat. Materialul fiind ambalat la sac, reţeta produsului este aceeasi si rezultatele sunt de o calitate mult mai buna.
- durata de aplicare este foarte scurta in comparaţie cu metodele clasice;
- consumul de materiale este redus;
- tencuiala mecanizata are o granulaţie foarte fina;
- exista posibilitati multiple de finisare;
- uscarea este uniforma;
- tencuiala şi finisajul sunt realizate dintr-un singur strat, un strat de tencuiala mecanizata inlocuind 5 straturi traditionale pentru a ajunge la acelaşi finisaj (sprit, grund, tinci şi doua straturi de glet);


MULTUMIM FURNIZORILOR NOSTRI :

 • DeWalt
  makita
  baumit
  isover
  rigips
 • STABILA
  Benjamin Moore
  Stanley
  DeWalt
  makita
ESTI SATUL DE MESERIASI ?
PENTRU PROFESIONISTI SUNA LA STRUCKTOR

STRUCKTOR ROMANIA 2009 - Toate Drepturile Rezervate.