montaj parchet

MONTAJ PARCHET

STRUCKTOR Romania va ofera servicii complete de montaj parchet.
Specialistii STRUCKTOR in montajul parchetului au training-urile si instruirea necesara garantarii unor lucrari de calitate. Folosind echipamente profesionala la cele mai inalte standarde ne asiguram ca obiectivele noastre - calitatea lucrarii si satisfactia clientilor - sunt atinse de fiecare data.
pret montaj parchet
Asiguram montajul urmatoarelor tipuri de parchet:
- Parchet Lemn Masiv.
- Parchet Lemn Triplu-stratificat
- Parchet Lemn Laminat.
Pentru montarea parchetului folosim tehnologie de ultima ora, doar accesorii de calitate si profesionisti cu experienta.
Pentru montajul parchetului avem nevoie de urmatoarele:
In primul rand, stratul suport (in majoritatea cazurilor sapa) trebuie sa fie plan si rigid. In cazul in care aceasta cerinta nu este indeplinita trebuiesc luate masuri suplimentare inainte de montarea parchetului. (ex: turnare sapa autonivelanta)
Sapa care foloseste ca strat suport pentru montaj trebuie sa uscata, curata si stabila, cu un nivel de umiditate cuprins intre 2% si 4%. Desigur, conteaza mult si modalitatea de montare aleasa.
IMAGINI MONTAJ PARCHET
  • MONTAJ PARCHET 1
  • MONTAJ PARCHET 2
  • MONTAJ PARCHET 3
STRUCKTOR AMENAJARI INTERIOARE BUCURESTI

ACOPERIM :

Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Ilfov

MONTAJ PARCHET - Detalii instalare
1. Pregatirea montajului consta in aclimatizarea placilor de parchet in incaperea in care vor fi montate, ceea ce inseamna 48 de ore de depozitare la o temperatura de minim 18 grade.
2. Pardoseala trebuie sa fie curata, uscata si dreapta. Verificati denivelarile cu o nivela si, daca gasiti unele de peste 3 mm, va trebui sa turnati un strat de egalizare.
3. Asezati suportul in fasii paralele cu directia longitudinala a laminatului (directia de intrare a luminii naturale in incapere) si suprapuneti-le 20cm, lipind zonele de imbinare.
4. Montati primul rand, pe lungimea placii, avand grija sa lasati un rost de dilatatie de cativa cm fata de perete.
5. Majoritatea tipurilor de parchet au imbinare de tip nut si pana. Le puteti asigura imbinarea batand usor cu un ciocan pe directia imbinarii.
6. Masurati spatiul ramas pentru ultima linie si ajustati placile
7. Montati plinta si pragurile pentru a acoperi rosturile de dilatatie. In functie de plinta aleasa exista mai multe tipuri de montaj.


MULTUMIM FURNIZORILOR NOSTRI :

 • DeWalt
  makita
  baumit
  isover
  rigips
 • STABILA
  Benjamin Moore
  Stanley
  DeWalt
  makita
ESTI SATUL DE MESERIASI ?
PENTRU PROFESIONISTI SUNA LA STRUCKTOR

STRUCKTOR ROMANIA 2009 - Toate Drepturile Rezervate.