montaj gresie faianta

MONTAJ GRESIE FAIANTA

STRUCKTOR Romania va ofera servicii complete de montaj gresie / faianta.
Amenajarile cu gresie sau faianta au nevoie de mare atentie la detalii. Astfel, mare parte din lucrarea propriu-zisa este reprezentata de planificare, masurare, verificarea planeitatilor si a nivelului stratului suport.
Pe langa alegerea corecta a materialelor folosite pentru montajul placilor de gresie sau faianta alese, este foarte important ca montajul sa fie realizat de catre profesionisti cu experienta.
placare gresie montaj gresie
SISTEM UNIC IN ROMANIA DE MONTAJ AL GRESIEI SI FAIANTEI
STRUCKTOR este singura companie din Romania care foloseste pentru montajul gresiei si al faiantei sistemul Knauf Leveling System.
Inovatia KLS ne permite sa asiguram o planeitate finala foarte buna a 'covorului' ceramic montat, eliminand practic diferentele de nivel intre placile de gresie.
Aceasta planeitate este practic imposibil de obtinut in conditiile clasice de lucru in care fiecare placa de gresie este nivelata individual.
Sistemul KLS (Knauf Leveling System) este foarte util si la montajul faiantei. Din cauza lucrului la verticala obtinerea unei alinieri perfecte intre placile montate este imposibila fara acest sistem folosit de STRUCKTOR.


Descrierea Sistemului KLS pentru montaj gresie folosit de STRUCKTOR
IMAGINI MONTAJ GRESIE / FAIANTA
  • MONTAJ GRESIE / FAIANTA 1
  • MONTAJ GRESIE / FAIANTA 2
  • MONTAJ GRESIE / FAIANTA 3
STRUCKTOR AMENAJARI INTERIOARE BUCURESTI

ACOPERIM :

Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Ilfov

MONTAJ GRESIE / MONTAJ FAIANTA
1. Pregatirea suprafetei de placat cu gresie
Acordati o atentie deosebita suprafetei pe care urmeaza sa montati gresia. Nu placati cu gresie daca suprafata prezinta denivelari, goluri, sapa este prea uda sau prea uscata. Mai intai asigurati-va ca eliminati toate anomaliile si abia apoi continuati cu montajul gresiei.
2. Alegerea tiparului pentru montaj
Inainte de a trece efectiv la montaj, ordonati cateva placi pe pardoseala pentru a stabili forma finala sub care acestea vor fi montate. Se va avea in vedere configuratia cu cele mai mici pierderi sau alinierea cu peretele cel mai expus.
3. Pregatirea adezivului pentru montajul gresiei
Adezivul pentru montajul gresiei se va prepara in galeata de zidarie (se poate folosi cu succes orice galeata de plastic de la vopseaua lavabila). Turnati adeziv peste apa din galeata amestecand incontinuu. La un sac de 25Kg de adeziv se folosesc de regula aproximativ 6l de apa. Pentru o preparare mai facila a adezivului pentru gresie folositi o bormasina prevazuta cu un melc pentru amestecat.
4. Aplicarea adezivului pe suprafata de placat
Dupa ce adezivul pentru gresie a fost pregatit corespunzator vom utiliza o drisca zimtata pentru a-l intinde pe suprafata de placat. Mai intai, aplicam cu mistria normala adeziv pe suprafata de placat, apoi, tinand drisca zimtata putin inclinata, intindem adezivul.
5. Aplicarea placilor
Dupa ce ati aplicat adezivul conform pasului de mai sus, puneti placile de gresie in locurile stabilite anterior. Presatile peste adeziv si verificatile cu dreptarul pentru planeitate.
6. Taierea straifurilor
De regula, in locurile de langa plinta vor fi montate placi de gresie de dimensiuni mai mici. Acestea se obtin taind din placile normale de gresie bucatile necesare pentru acel spatiu.
7. Aplicarea chitului de rosturi
Chituirea rosturilor se va realiza de preferat dupa 48 de ore de la montarea gresiei. Nu chituiti pana ce adezivul gresiei nu este uscat. Chitul de rosturi trebuie sa aiba o consistenta moale pentru a putea patrunde cu usurinta in rosturile placilor.


MULTUMIM FURNIZORILOR NOSTRI :

 • DeWalt
  makita
  baumit
  isover
  rigips
 • STABILA
  Benjamin Moore
  Stanley
  DeWalt
  makita
ESTI SATUL DE MESERIASI ?
PENTRU PROFESIONISTI SUNA LA STRUCKTOR

STRUCKTOR ROMANIA 2009 - Toate Drepturile Rezervate.